Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 24.05.2018. 13:04 |

Upitan nastup rukometašica Jedinstva u Challenge kupu

FENA

TUZLA, 24. maja (FENA) - Rukometašice tuzlanskog Jedinstva osvajanjem drugog mjesta u Premijer ligi BiH stekle su pravo nastupa u Challenge kupu, ali u ovom trenutku veća je vjerovatnoća da će otkazati, nego da će nastupiti u ovom takmičenju.

Svim igračicama istekli su jednogodišnji ugovori i praktički su slobodne. Neira Midžić i Adrijana Damjanović najavile su odlazak u Njemačku, dok se Marija Belušević vraća u Srbiju.

Još neke igračice u pregovorima su za promjenu kluba, pa se u ovom trenutku ne zna u kakvom će sastavu Tuzlanke dočekati novu sezonu, a ni kada će početi pripreme.

Elmir Grabčanović je za Fenu izjavio da ubuduće neće biti trener ekipe.

S obzirom na to da su u Jedinstvu zbog besparice jedva osigurali završetak sezone i odlazak na završnicu Kupa BiH, za očekivati je da im predstoji borba za goli premijerligaški život.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'