Sport     | 24.05.2018. 16:50 |

HNK Tomislav uređuje stadion, Zrinjski poklanja reflektore

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 24. svibnja (FENA) - HNK Tomislav iz Tomislavgrada započeo je radove na daljnjem uređenju stadiona u što će biti uloženo 70.000 maraka.

Po riječima predsjednika HNK Tomislav Ilije Bagarića, ranije su uređene svlačionice te službene prostorije ispod glavne tribine, a sada se radi na uređenju pločnika, prilaza, naplatnih kućice i poslovnih objekata u sklopu stadionskog kompleksa.

Bagarić je kazao kako bi stadion u Tomislavgradu trebao dobiti i reflektore, koje će klubu iz Tomislavgrada pokloniti HŠK Zrinjski. Radi se o sadašnjim reflektorima sa stadiona pod Bijelim brijegom koje aktualni bh. prvak planira zamijeniti novima.

Predsjednik HNK Tomislav istaknuo je kako će po okončanju radova stadion zadovoljavati norme za sve razine natjecanja u BiH.

Čelnici HNK Tomislav planiraju izgraditi i nove tribine na pomoćnom nogometnom igralištu s umjetnom travom te novi prilaz i kapiju do spremišta upravne zgrade.

Pored infrastrukturnih radova, Bagarić je najavio i skori nogometni kamp za dječake rođene od 2004. do 2011. godine, koji će se održati od 19. do 22. lipnja u Tomislavgradu, u suradnji sa splitskim Hajdukom.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Vučić: Nacionalni stadion bit će završen do 1. prosinca 2026. želimo na njemu finale Lige Europe

Od bare napravili stadion, uređuju objekat i kreću sa seniorima

Huligani zapalili dio tribine na stadionu pod Bijelim brijegom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo