Ekonomija     | 25.05.2018. 11:56 |

Brža i jednostavnija komunikacija sa BBI bankom putem Vibera

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. maja (FENA) - Bosna Bank International (BBI banka) kreirala je vlastiti BBI Viber Asistent kako bi što bolje odgovorila na često postavljane upite o proizvodima i uslugama.

 - Cilj je približavanje korisnicima i lakoća postizanja interakcije, što znatno unaprijeđuje korisničko iskustvo. BBI Viber Asistent kao inovativni kanal komunikacije nudi usluge općeg, informativnog karaktera, za koje korisnici ne moraju biti klijenti BBI banke. Navedene funkcionalnosti mogu koristiti svi Viber korisnici, a dostupan je putem Viber platforme na linku: https://chats.viber.com/bbibank - navode iz BBi banke.

Radi se o usluzi na Viber aplikaciji putem koje BBI banka nudi informacije o širokoj paleti svojih proizvoda -  finansiranja, paketa proizvoda i usluga, štednji, kupovini na rate, kao i o inovativnom BBI digitalnom bankarstvu. Korisniku usluge je ponuđena i mogućnost direktnog online apliciranja za određene proizvode i usluge.

Pored toga, korisnicima BBI Viber Asistenta je pružena mogućnost da brzo i jednostavno pronađu lokacije filijala i poslovnica Bosna Bank International (BBI) na području cijele Bosne i Hercegovine, kao i lokacije bankomata BBI banke i BH mreže.

BBI Viber Asistent korisnika povezuje i sa ostalim BBI kanalima (info e-mail, BBI Kontakt centar, Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube). Također, BBI Viber pratioci se mogu upoznati sa aktuelnim ponudama proizvoda i usluga BBI banci, a tu su i informacije o BBI partnerima s kojima je BBI banka uspostavila poslovnu saradnju za kupovinu proizvoda i usluga po posebnim uslovima, ubrzanoj proceduri, bez odlaska u banku i bez obzira na to da li ste klijent Bosna Bank International.

  - Otvaranjem novih kanala komunikacije, u ovom slučaju BBI Viber Asistenta, želimo se još bolje povezati sa našim klijentima, kao i sa ostalim pratiocima, te na taj način olakšati razmjenu informacija. Pojednostavljeni pristup odgovorima povezanim sa našim bankarskim uslugama i proizvodima je samo jedna od dvije novine koje od ovog mjeseca nudimo. Drugom smo omogućili svim korisnicima Viber aplikacije da na Viber stiker marketu besplatno preuzmu paket BBI Viber stikera. BBI svoje poslovanje nastavlja u smjeru kontinuiranog pružanja inovativnih i učinkovitih rješenja, ulaganja u odnose s klijentima, a sve u cilju pružanja vrhunskog kvaliteta usluge - saopćeno je iz BBI Banke.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'

BBI Banka najavila 13. 'Sarajevo Business Forum' diplomatskom koru u BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana