Stranačke aktivnosti     | 26.05.2018. 12:37 |

Priopćenje za javnosti Hrvatske republikanske stranke

FENA Saopćenje

Hrvatska republikanska stranka odradila je prijavu za Opće izbore 2018. godine. HRS na ovim izborima nastupa kao politička platforma koja okuplja članove brojnih hrvatskih udruga, poput udruge Hrvatska Zvona, kao i neovisnih lista, poput Čapljinske neovisne stranke, neovisnih kandidata i dr.  koji će zajednički nastupiti pod imenom: „HRS – Zvona za Domovinu“.

Prijava je urađena za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine FBiH i skupštine županija, tako da će ova lista nastupiti u svim županijama gdje Hrvati participiraju kao političko tijelo i ne postoji opasnost od ugroze vrijednosti hrvatskog glasa, kao i u izbornim jedinicama za razinu Federacije gdje nije ugrožena vrijednost hrvatskog glasa.

Kao što to izborni zakon nalaže, za ove razine je bilo potrebno sakupiti minimalno 3000 potpisa potpore. U samo tjedan dana lista „HRS – Zvona za domovinu“ je sakupila oko 7000 potpisa potpore, i to unatoč strahovladi jednoumlja koja trenutno vlada u našem narodu. Osjećamo nemjerljivu zahvalnost svima koji su nam svojim potpisom izrazili potporu. Isto tako, činjenica da smo sakupili više nego dvostruko potrebnih potpisa daje nam motiva i snage da nastavimo dalje u našemu radu, imajući u svakom trenutku u vidu odgovornost koju nam ovoliki broj potpisa potpore stavlja na naša pleća.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost NiP-a Mostar

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Konferencija za novinare Hrvatske republikanske stranke

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu