Regija     | 26.05.2018. 14:54 |

Čović u Zagrebu poručio da će se Hrvati u BiH izboriti da budu svoji na svome

FENA Ivana Banovic

ZAGREB, 26. svibnja (FENA) – Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je u subotu na Općem saboru HDZ-a u Zagrebu kako će se Hrvati izboriti da budu svoji na svome, poručivši da nema podjela između Hrvata u BiH.

"Iako nismo promijenili izborni zakon izborit ćemo se da budemo svoji na svome, nema podjela između Hrvata u BiH", rekao je Čović, podsjetivši da su Hrvati u BiH jedini predvodnici europskog puta zemlje, javlja Hina. 

Kako prenose hrvatski mediji, osim Čovića, gosti na HDZ-ovu skupu su i predsjednik Kluba zastupnika Europske pučke stranke Manfred Weber, bugarski premijer Bojko Borisov, kao i predstavnici diplomatskog zbora, braniteljskih udruga, sindikalnih središnjica, znanstvenog, kulturnog, sportskog života...

Inače, nekoliko tisuća izaslanika trebalo bi na XVIII. općem izvještajnom saboru HDZ-a, koji se u subotu održava u Košarkaškom centru Dražen Petrović, donijeti novi stranački Statut, kojim HDZ želi demokratizirati i osuvremeniti taj stranački dokument.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Državljanin Srbije i BiH uhićen u Zagrebu po Interpolovoj tjeralici

Zagreb: Zapriječio im put, pucao u zrak pa oteo automobil

Objavljen roman Thomasa Manna "Buddenbrookovi"

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo