Stranačke aktivnosti     | 30.05.2018. 12:36 |

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

U Domu HDZ BiH u Mostaru pod predsjedanjem Damira Džebe, predsjednika Gradskog odbora HDZ BiH Mostar održana je treća, redovita sjednica Izbornog stožera HDZ BiH Mostar.
 
Na sjednici je bilo govora o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti koji proizlaze Naputka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH i organizacijskoj pripremi stranke za predstojeće opće izbore koji će se održati u nedjelju, 7. listopada 2018. godine. Prikupljanje potpisa za kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva na razini Mostara je provedeno s dvostruko više potpisa potpore od potrebnog.
 
Voditelji Odjela predstavili su članovima Izbornog stožera HDZ-a BiH Mostar plan rada u predstojećoj izbornoj kampanji s posebnim osvrtom na rad s biračima i komuniciranje sadržaja izbornog programa HDZ-a BiH za Opće izbore 2018. godine.
 
-Unatoč činjenici da nije provedena odluka Ustavnog suda u BiH od predstojećih općih izbora se puno očekuje, a HDZ BiH u gradu Mostaru sa svojih 7.500 (točan broj) članova organiziranih u 36 temeljnih ogranaka ostvarit će pobjedu i izboriti se za jednakopravnost i legitimno predstavljanje. 

Ovo je naša zemlja, ovdje smo svoji na svome i iskreno se zalažemo za europske vrijednosti i put ka euroatlantskim integracijama- poručio je tom prigodom predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba.

 


 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom