Stranačke aktivnosti     | 01.06.2018. 15:23 |

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio Kiseljak

FENA Saopćenje

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio je općinu Kiseljak gdje se susreo s načelnikom općine Mladenom Mišurić-Ramljak i održao radni sastanak s Općinskim odborom Mladeži HDZ BiH Kiseljak.

Ovom prigodom  predsjednik Mikulić je upoznao načelnika Mladena Mišurić-Ramljaka s radom Mladeži, te su razgovarali  o temama koje se odnose na položaj mladih, aktivnostima koje Mladež obavlja, kao i o položaju i ulozi Mladeži HDZ-a BiH na cjelokupnoj društvenoj i političkoj sceni Bosne i Hercegovine.

Nakon toga Predsjednik Mikulić je prisustvovao radnom sastanku OO Mladeži HDZ BiH Kiseljak. Predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Kiseljak, Boris Mrnjavac pozdravio je sve prisutne i uputio prigodne riječi dobrodošlice predsjedniku Mladeži HDZ-a BiH Mariu Mikuliću, te ga upoznao s radom Mladeži u njihovoj općini i informirao ga o budućim aktivnostima i načinu unapređenja djelovanja Mladeži u općini Kiseljak.

Predsjednik Mikulić pohvalio je rad i angažiranost Mladeži u Kiseljaku i podržao suradnju i zajedničke aktivnosti svih općinskih organizacija Mladeži HDZ BIH. Teme koje su dominirale na sastanku su pripreme za predstojeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini. Istaknuta je važnost aktivnog rada mladih i pronalaska konkretnih rješenja s ciljem poboljšanja kvalitete života za svakog mladog čovjeka u Bosni i Hercegovini.

 Sudionici sastanka su aktivno sudjelovali u traženju konstruktivnih rješenja, a predsjednik Mikulić je ovom prilikom poslao snažnu poruku: "Naša najveća snaga je zajedništvo koje trebamo održavati i još više jačati, te hrabro i odgovorno djelovati na stvaranju bolje budućnosti za mlade koji su pokretači pozitivnih društvenih promjena".

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ BiH

Otvorena manifestacija 'Božićna priča by Sky Cola' u Kiseljaku

U subotu u Kiseljaku '80 godina od ZAVNOBIH-a'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo