Najave     | 06.06.2018. 13:40 |

Fond za zaštitu okoliša HNŽ-a organizira akciju čišćenja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. lipnja (FENA) -  U povodu obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, Fond za zaštitu okoliša Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) organizira u subotu, 9. lipnja, s početkom u 10 sati akciju čišćenja i uređenja zelenih površina na Bijelom brijegu u Mostaru.

 Tom prigodom planiraju se očistiti okućnice oko zgrada i domova, parkovi, šuma, trim staza, zelene površine oko Sveučilišne kliničke bolnice i deponija iznad stadiona HŠK Zrinjski.

 Iz spomenutog Fonda pozivaju građane Mostara na sudjelovanje u akciji kako bi potvrdili činjenicu da je čist okoliš pravo i obveza svih nas.

Fond će angažirati potrebnu mehanizaciju i sitni inventar. Također, Fond i Oružane snage BiH će za sve sudionike akcije osigurati i pripremiti vojnički grah, sendviče, vodu i sokove.

Inače, radnu akciju čišćenja organizira Fond za zaštitu okoliša HNŽ-a, u suradnji s Mjesnom zajednicom Bijeli brijeg II, Udrugom Naš Kvart, Uredom premijera HNŽ-a, Gradskom upravom Grada Mostara i Oružanim snagama BiH, navodi se u priopćenju Fonda za zaštitu okoliša HNŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'