Bosna i Hercegovina     | 08.06.2018. 20:31 |

Potpisan ugovor o infrastrukturnim radovima u parku Sajmište i kanjonu Borak

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 8. lipnja (FENA) - Ugovor za infrastrukturne radove na lokalitetima park Sajmište i kanjon Borak potpisan je u petak u Uredu gradonačelnika Širokog Brijega.

Ugovor vrijednosti 529.403 marke uime Grada Širokog Brijega potpisao je gradonačelnik Miro Kraljević, a u ime izvođača A3 d.o.o. direktor Josip Kožul.

Radovi će se izvoditi u sklopu projekta Adriatic Canoyns Adventure Tours - Adriatic Canyoning, koji je financiran kroz financijski sporazumu za Interreg-IPA trilateralni program prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora (IPA II) 2014-2020.

Infrastrukturni radovi obuhvaćaju rekonstrukciju parka Sajmište, u okviru čega je planirana rekonstrukcija parka, instalacija sustava za navodnjavanje i kanalizaciju, postavljanje rasvjete, nabava opreme te dječje igralište.

Također, planirana je rekonstrukcija ulice od parka Sajmište prema restoranu Borak i priprema brdskih šetnica kroz kanjon Borak (popravak šetnica i izgradnja četiri odmarališta).

Svi radovi bit će dovršeni u roku od četiri mjeseca, a ostatak planiranih sadržaja u projektu realizirat će se u 2019. godini. Završetak projekta planiran je za kraj 2019. godine, objavljeno je na službenim stranicama Grada Širokog Brijega.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Vlada BPK za rekreacioni kompleks bazena u Vitkovićima izdvojila 350.000 KM

Za subvencioniranje nabavke ogrijeva za penzionere u BPK Goražde 50.000 KM

Potpisivanje ugovora između JP Komunalno i JP Mostar Parking

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu