Stranačke aktivnosti     | 09.06.2018. 10:04 |

Priopćenje za javnost HSP-a

FENA Saopćenje

Promišljajući aktualnu društveno-političko-ekonomsku situaciju, a s posebnim naglaskom na položaj hrvatskog naroda koji u BiH doživljava povijesnu, demografsku apokalipsu, hrvatske stranke HSP, HDZ 1990 i HS BiH, odlučne su u zajedničkom nastupu na Općim izborima u listopadu i to pod imenom 'Hrvatski pokret za Središnju Bosnu'.

Visoka razina usuglašenosti zajedničkih stavova postignuta je tijekom održanog sastanka u Vitezu predstavnika sve tri stranke, gdje je domaćin sastanka bio zamjenik predsjednika HDZ 1990 i predsjednik ŽO HDZ 1990, Anto Bilić.

 Predstavnici sve tri stranke usuglašenog su stava o nužnosti okrupnjavanja političkih opcija koje nisu zadovoljne postojećom politikom Hrvata koja najmalobrojniji, konstitutivni narod vodi u potpuni nestanak.

 'Hrvatski pokret za Središnju Bosnu' poraziti će ovu lošu politiku, a Hrvatima vratiti vjeru u život i budućnost u domovini.

 

   

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

HSP

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HSP-a

Priopćenje za javnost HSP-a

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke prava

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana