Sport     | 12.06.2018. 10:09 |

Slavica Pecikoza FIFA medija oficir na SP u Rusiji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. juna (FENA) - Slavica Pecikoza, viši stručni suradnik za PR  Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, na predstojećem Svjetskom prvenstvu, koje će se od 14. juna do 15. jula održati u Rusiji, obavljat će dužnost FIFA medija oficira.

Pecikoza je ujedno prva i jedina predstavnica BiH koja je istovremeno FIFA i UEFA medija oficir, te je u proteklom periodu radila na najprestižnijim  takmičenjima u organizaciji Evropske i Svjetske nogometne asocijacije.

- Privilegija je i čast biti  FIFA medija oficir na Svjetskom prvenstvu. Ovo je zaista veliko priznanje za moj dosadašnji rad, zbog čega sam zahvalna kolegama u FIFA-i koji su me izabrali, ali i svima u Savezu koji su me podržavali. Istovremeno, povjerenje koje sam dobila, donosi i veliku odgovornost, ali to je još jedan izazov kojem se izuzetno radujem - rekla je Pecikoza za službenu stranicu Saveza.

Za nju je ovo treće Svjetsko prvenstvo na kojem će imati priliku  da najveću svjetsku smotru nogometa sagleda iz tri različita ugla, novinarskog, tim pres oficira i sada FIFA medija oficira.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo