Ekonomija     | 13.06.2018. 10:16 |

Mostarski studenti turizma unapređuju turističku ponudu BiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. lipnja (FEAN) - Natjecanje u biznis planiranju, prve generacije studenata Studija turizma Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, održat će se u četvrtak, 14. lipnja, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta od 10 do 14 sati. 

 Na natjecanju, studenti će imati priliku predstaviti svoje biznis ideje na kojima su radili proteklih par mjeseci te prijedloge za unaprjeđenje turističke ponude Bosne i Hercegovine.

 "Studij turizma pokrenut je ove godine, kao rezultat prepoznavanja turizma kao značajne privredne grane u Bosni i Hercegovini, a u cilju usklađivanja obrazovnog sustava s tržištem rada.

 Već prva generacija studenata pokazala je iznimnu zainteresiranost za praktično djelovanje, te u suradnji s nastavnim osobljem aktivno rade na primjeni teorijskih znanja u praksi, što će dodatno doprinijeti profiliranju sposobnih kadrova koji će moći odgovoriti svim izazovima tržišta rada, kako u današnjem vremenu tako i u budućnosti", istaknula je voditeljica Studija turizma Irma Dedić.

 Obzirom da je manifestacija natjecateljskog karaktera, studente će ocjenjivati eminentni stručnjaci iz različitih oblasti, koji će svojim kritikama i preporukama studentima pomoći u daljnjem razvoju njihovih biznis projekata.

 Povjerenstvo za ocjenjivanje čine Ivan Dodig, Josipa Terzić Rezić, Adi Đukić, Edin Džiho, Dženan Sarić i Avdo Halilović, priopćeno je sa Studija turizma.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Međugorje očekuje veći povratak hodočasnika iz Italije (VIDEO)

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!