FENA biznis     | 20.06.2018. 10:56 |

Raiffeisen banka nastavlja širenje na bh. tržištu

FENA Saopćenje

Uz prisustvo klijenata i poslovnih partnera Raiffeisen banka je svečano otvorila svoju novu poslovnicu u Banjoj Luci. 

“Uvažavajući rastući trend broja klijenata, te činjenicu da je Banja Luka jedan od najvažnijih finansijskih centara u zemlji otvorili smo našu sedmu poslovnicu u ovom gradu. Iskreno vjerujem da će nova poslovnica koja se nalazi u užoj gradskoj zoni olakšati klijentima pristup uslugama Banke, te da ćemo na taj način dodatno doprinijeti njihovom pozitivnom korisničkom iskustvu“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, i dodao da Banka kontinuirano provodi aktivnosti kako bi učvrstila svoju poziciju jednog od tržišnih lidera. 

Poslovnica Nova Varoš pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Stručni tim poslovnice na čelu sa gđom. Jasnom Milešević aktivno radi kako bi postojećim ali i potencijalnim klijentima Banke kvalitetne proizvode i usluge pružio na što efikasniji način. Dodatna pogodnost koja vrijedi samo u ovoj poslovnici za sve vrste kredita je da klijenti koji u novoj poslovnici apliciraju za kredit do 04.07.2018. i isti im bude odobren, ne plaćaju naknadu za obradu kredita. 

Otvorenjem poslovnice Nova Varoš, poslovna mreža Raiffeisen banke na bh. tržištu sada broji 99 poslovnica. Poslovnica se nalazi u ulici Petra Kočića na broju 63, a svoje usluge klijentima pruža radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, te subotom od 08:00 do 13:00 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i Cash Point bankomat koji pored isplate omogućava i uplatu novca.

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 99 poslovnica pruža usluge za oko 430.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Apliciranjem za Raiffeisen kreditne kartice do brojnih pogodnosti

Aktivnosti Raiffeisen banke u cilju zdravijeg življenja i smanjenja CO2 emisije 

Iza Raiffeisen banke je još jedna uspješna poslovna godina

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo