Najave     | 21.06.2018. 16:18 |

Predstavljanje Deklaracije Odbora za podršku obnovi Partizanskog groblja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. lipnja (FENA) - Odbor za podršku obnovi Partizanskog spomen groblja u Mostaru - Nacionalnog spomenika BiH, održat će konferenciju za novinare u petak, 22. lipnja, u Vili Neretva u 11.30 sati.

 Na konferenciji će biti prezentirana Deklaracija Odbora za podršku obnovi Partizanskog spomen groblja u Mostaru u kojoj su obrazložene detaljnije aktivnosti vezane za uspješan proces i tijek obnove tog nacionalnog spomenika.

 Objavljivanjem Deklaracije o svojim aktivnostima, a nakon što je proces obnove i revitalizacije povjeren nadležnim ustanovama i pod punom pažnjom resornih zavoda i ministarstava, Odbor ovim najavljuje završni čin svoga rada i postojanja, te povlačenje nakon uspješno završenog posla revitalizacije, zbog čega je i formiran 2003. godine.

 Odbor ovim želi da potakne vlasti i ustanove Grada Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije, Vlade Federacije BiH i resornih ministarstava i ustanova, da zajedno s građanima pokrenu dijaloški proces svih odgovornih, pozvanih i zainteresiranih aktera o načinima javne prezentacije i načinima korištenja tog memorijalnog kompleksa, priopćeno je iz navedenog odbora. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Obilježavanja Svjetskoga dana voda u Federaciji BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo