Stranačke aktivnosti     | 24.06.2018. 21:48 |

Saopćenje za javnost PDA BiH

FENA Saopćenje

U Travniku je u nedjelju formirano Povjereništvo Kantonalnog odbora Pokreta demokratske akcije (PDA) Srednjebosanskog kantona za čijeg je predsjednika imenovan Ramo Davran iz Travnika.

Ovom prilikom odlučeno je da će nosilac liste u ime PDA za ovaj kanton biti ugledni ljekar, dr Mirsad Peco, inače šef odjela medicine rada u travničkom Domu zdravlja. Peco je bio i borac Armije RBiH, te je bio uz svoj narod za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini.

Imenovani i delegacija u sastavu Mirsad Kukić, predsjednik PDA BiH, Safer Demirović, poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, zatim Elzina Pirić, poslanica u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH i Emin Haračić, predsjednik Povjereništva KO PDA Zeničko-dobojskog kantona, razgovarali su o programskim ciljevima i djelovanjima u narednom periodu ove političke partije.

„Drago mi je zbog činjenice da se PDA, nakon formiranja povjereništava u nekoliko kantona i regija u RS, nastavlja širiti i na Srednjebosanski kanton, čime dokazuje svoju orijentaciju istinske bosanskohercegovačke partije“, izjavio je Kukić.

 

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Elzina Pirić nova predsjednica PDA BiH

Saopćenje za javnost PDA

Saopćenje za javnost PDA BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!