Stranačke aktivnosti     | 27.06.2018. 18:36 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

KOMENTAR  PREDSJEDNIKA NB-a I KANDIDATA ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH SENADA ŠEPIĆA NA ZAKLJUČKE VIJEĆA EU O BiH 

BANKROT POLITIKE SAMOIZOLACIJE

''Zaključci Vijeća EU o Bosni i Hercegovini opisuju totalni bankrot dosadašnjeg načina vođenja politike u Bosni i Hercegovini. Politikom samoizolacije, inat politike, društveno-ekonomskog propadanja i odsustva bilo kakve smislene strategije, desnica i ljevica su u zadnjih deset godina, postigli da od najnaprednije države na evro-atlantskom putu, Bosna i Hercegovina, međunarodno priznata država i članica Ujedinjenih nacija, bude svedena u rang sa Kosovom. 

U Nezavisnom bloku ćemo u oktobru ponuditi građanima Bosne i Hercegovine politiku koja će biti drugačija, odgovorna i s vizijom rješenja i budućnosti, umjesto stalnih sukoba i vraćanja u prošlost. Vrijeme je da Bosnu i Hercegovinu oslobodimo dosadašnje politike bez stvarnih rezultata i okrenemo se budućnosti i rješenjima koja će pokrenuti i razviti evropsku Bosnu i Hercegovinu'', izjavio je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka i kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta