Sport     | 28.06.2018. 12:41 |

SG Staklorad ponovo domaćin preliminarne runde UEFA futsal kupa

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. lipnja (FENA) – Prvak BiH Mostar SG Staklorad domaćin je preliminarne runde UEFA futsal kupa za sezonu 2018./2019, a utakmice će se i ovog puta igrati u dvorani USRC Midhat Hujdur - Hujka u periodu od 28. kolovoza do 2. rujna.

To će ujedno biti drugo uzastopno domaćinstvo prvaka BiH, nakon uspješne prošlogodišnje organizacije.

- Naša je uprava opet uradila odličan posao i osigurala preliminarnu rundu UEFA futsal kupa u Mostaru. Želimo se zahvaliti sponzorima, vjernim navijačima, simpatizerima, prijateljima, našem Mostaru i cijeloj državi Bosni i Hercegovini. Želim pohvaliti i rad Nogometnog saveza BiH, jer sve više i bolje rade, tako da sve naše klubove tjeraju da se ponašaju profesionalno i odgovorno. Presretan sam što smo opet dobili domaćinstvo, jer je to veliko priznanje za nas, ali i cijelu BiH – kazao je Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorada.

Dodao je kako, ipak, nije sve tako sjajno jer je za realizaciju domaćinstva preliminarne faze UEFA futsal kupa potrebna pomoć svih institucija oko priprema dvorane za ovo prestižno natjecanje.

- UEFA od nas traži da popravimo dvoranu USRC Midhat Hujdur – Hujka i dugotrajno riješimo pojedine probleme. Zbog toga, početkom kolovoza dolazi inspekcija iz UEFA-e, i do tada moramo ispuniti još nekoliko uvjeta i dobiti potrebne certifikate – naglasio je Bajgorić.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom