Sport     | 28.06.2018. 13:50 |

Na međunarodnom plivačkom mitingu 'Orka – Arena Cup' preko 400 plivača (VIDEO)

FENA Zorana Pavković

MOSTAR, 28. lipnja (FENA) – Drugi međunarodni plivački miting "Orka – Arena Cup" održat će se u subotu, 30. lipnja, na gradskom bazenu u Mostaru, s početkom u 11 sati, a očekuje se nastup preko 400 plivača iz BiH, Hrvatske, Srbije i Norveške.

 Kako je istaknuto na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u Mostaru, plivački miting se održava po pravilima FINA-e, a natjecanje je pojedinačno i ekipno, i održava se na 50 metarskom bazenu, koji je maksimalno pripremljen kako bi ispunio sve potrebne uvjete.

 Predsjednik Plivačkog kluba "Orka" Damir Đedović  istaknuo je kako su izvršili sve neophodne pripreme kako bi se miting mogao odraditi na vrhunskoj razini.

 - Dosad imamo prijavljenih 28 klubova iz cijele BiH i Srbije, a po prvi put dolaze plivači iz Norveške iz šest klubova, te ćemo s njima nastojati uspostaviti malo dublju suradnju za iduće razdoblje - istaknuo je Đedović.

 Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić kazao je kako je taj savez uvijek bio potpora Plivačkom klubu "Orka", ali i ostalim klubovima koji organiziraju slične manifestacije.

 - Ovo je jedna od najvećih manifestacija koja će se održati u ovoj godini u Mostaru, i to s najvećim brojem sudionika, tako da se Sportski savez maksimalno uključio kako bi pomogao 'Orci' da sve protekne sve u redu – naglasio je Šišić.

 Inače, na mitingu će sudjelovati plivači iz tri mostarska plivačka kluba - Velež, Zrinjski i Orka, a miting će se odvijati u organizaciji Kluba vodenih sportova "Orka" te suorganizaciji "Arena Sport" centra.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/1926

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1aZyM8qivYVxe2Jw-qxFuATxeMya9PvE2?usp=sharing 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Poziv na press konferenciju povodom kampanje 'Ne zatvarajmo oči. Zaštitimo djecu na internetu'

Konferencija za medije predsjednika HDZ-a i HNS-a BiH

Davis Cup: Konferencija za medije povodom odigravanja meča između reprezentacija BiH i SR Njemačke

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom