Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 28.06.2018. 19:39 |

Hadžanović novi igrač u rosteru Slobode

FENA

TUZLA, 28. juna (FENA) - Čelnici tuzlanske Slobode angažovali su danas još jednog igrača koji će konkurisati za prvu postavu u narednoj sezoni.

Uoči današnjeg treninga ekipe u Bukinju, jednogodišnji ugovor potpisao je Adis Hadžanović (25), nogometaš koji dolazi iz Viteza, a nastupao je u karijeri za veliki broj klubova, počev od Sarajeva koji je njegov matični klub.

Hadžanović je prošle sezone igrao za Iskru iz Danilovgrada (Crna Gora) odakle je došao u Vitez. Nastupao je i za U-17 i U-19 reprezentaciju BiH.  

Ovog ljeta Sloboda je angažovala veliki broj novih igrača: Said Husejinović, Antonio Vidović, Toni Livančić, Safet Šivšić, Mehmed Alispahić, Ivan Baraban, Muamer Adžem i Adis Hadžanović, dok su se u tuzlanski klub vratili Omar Pršeš, Muharem Čivić, Adnan Mujkić i Edin Salkić.

Nove igrače Tuzlaci će isprobati u subotu protiv Krupe (18 sati), a zanimljivo je da će susret u slučaju kišovitog vremena biti odigran u Bukinju, a u suprotnom na stadionu u Mramoru, saznaje Fena.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Rumunski film 'Sloboda' režisera Tudora Giurgia donosi priču o pobuni protiv komunizma

Reporteri bez granica: Kina najveći zarobljivač novinara na svijetu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana