Ekonomija     | 29.06.2018. 12:58 |

Općina Čitluk nastavlja s ulaganjima u prometnu infrastrukturu

FENA Cvita Kusić

ČITLUK, 29. lipnja (FENA) - Općina Čitluk značajna financijska sredstva ulaže u poboljšanje prometne infrastrukture na svom području, a nakon realizacije projekta rekonstrukcije dijela lokalne ceste u Vionici, slični projekti realizirani su na još četiri lokacije, na kojima je u proteklih nekoliko dana položeno oko 1600 metara novog asfalta.

 U realizaciju ovih projekata Općina Čitluk je preko Javnog poduzeća Broting d.o.o. Čitluk uložila 120 tisuća maraka.

 Tako je proteklih dana asfaltiran makadamski put od područne osnovne škole u Krehin Gracu do kružnog toka u Blizancima, a asfalt je položen i na lokalnu cestu na području Tepčića koja je prije asfaltiranja bila makadamska. Također, u proteklih nekoliko dana asfaltirane su lokalne ceste na području Vidovića i Biletić brda.

 Uz navedene projekte, u tijeku je realizacija sličnih projekata na području Međugorja, Bijakovića i Čerina, gdje je realizirano ili je pred završetkom nekoliko projekata, a u pripremi su i projekti u još nekoliko mjesnih zajednica.

 Kontinuiranim ulaganjima u prometnu infrastrukturu Općina Čitluk poboljšava prometnu povezanost na području općine, povećava sigurnost odvijanja prometa i unaprjeđuje kvalitetu života svojih žitelja, objavljeno je na službenim stranicama te općine.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Promet na Sarajevskoj berzi promet 9.186,11 KM

Državljanin BiH s 2, 74 promila vozio suprotnim smjerom autoceste

'Suživot u prometu' zajednička kampanja MUP-a ŽP-a i Moto kluba 'Posavac'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo