FENA biznis     | 02.07.2018. 16:08 |

Sparkasse Bank - Besplatno podizanje gotovine u Crnoj Gori i Hrvatskoj

FENA Saopćenje

Klijenti Sparkasse Bank dd BiH imaju mogućnost korištenjem debitnih kartica Mastercard GOLD i Mastercard DEBIT, besplatno podizati gotovinu na svim bankomatima članica Erste i Sparkasse Grupe.  

„Mastercard kartice su kartice unaprijeđene savremenom tehnologijom, koje omogućavaju beskontaktno plaćanje uz maksimalnu sigurnost. Sa njima klijenti Sparkasse Bank imaju brz i siguran pristup novcu, mogućnost plaćanja na svim prodajnim mjestima koja nose oznaku Mastercard, kao i na internetu. Posebno zanimljivo za vlasnike debitnih kartica Mastercard GOLD i Mastercard DEBIT kartice iz Sparkasse Bank, je informacija da sa njima mogu bez naknade podizati gotovinu na svim bankomatima Erste i Sparkasse grupe, a u ovom ljetnom periodu kada je aktuelna sezona godišnjih odmora, naročito u Crnoj Gori i Hrvatskoj.“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

U vrijeme godišnjih odmora, korisnici MasterCard debitnih kartica mogu izvršiti rezervacije hotelskog smještaja, avio-karata i sl., što je ranije bilo moguće samo vlasnicima kreditnih kartica.

Pored ovoga, klijentima Sparkasse Bank na raspolaganju je preko 7000 bankomata Erste i Sparkasse Grupe u  Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini i Makedoniji na kojima, takođe bez naknade, mogu podizati gotovinu tokom putovanja. Vlasnici Mastercard debitnih kartica ostvaruju pravo na popuste, VIP tretman ili popust prilikom plaćanja usluga u pojedinim hotelima i restoranima.  Više detalja o pogodnostima koje nude ove vrste kartica možete pronaći na našoj oficijelnoj stranici www.sparkasse.ba

 

Direkcija za marketing, komunikacije i kvalitet usluge
Sparkasse Bank dd,
71000 Sarajevo, Zmaja od Bosne 7;

Tel.: +387 (0)33 280 394; 033 280 395;
Fax: +387 (0)33 280 394 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Svijet bez duhanskog dima je dobrodošao u Sarajevo

Sparkasse Bank - nefinansijska izvještavanja u skladu sa Direktivama EU

Nagradna igra 'Aktiviraj karticu, napravi transakciju i osvoji nagradu'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'