Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 05.07.2018. 21:06 |

Mendes: Novi izazov za Ronalda ako napusti Real

FENA Internet

TORINO, 5. jula (FENA) - Agent nogometaša Cristiana Ronalda, Jorge Mendes, izjavio je  "ukoliko Ronaldo napusti Real Madrid, da će to biti novi izazov u njegovoj karijeri".

Mendes je to kazao nakon bombastičnih medijskih najava da će najbolji nogometaš na svijetu promijeniti sredinu i preseliti u Torino.

- Ako Ronaldo ode iz Reala, on će biti beskrajno zahvalan klubu, predsjedniku, saigračima, medicinskom osoblju kao i navijačima - naveo je agent, prenosi Football Italia.

Real je potpisao džentlmenski ugovor u januaru sa višestrukim osvajačem Zlatne lopte po kojem mu dopušta da napusti Madrid, ali to ne uključuje klubove poput Barceloneu, Paris Saint-Germaina i Manchester Uniteda.

Prema pisanju italijanskih medija Ronaldo bi trebao doputovati u Torino u subotu kada će obaviti ljekarske preglede i zvanično biti predstavljen.

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Bilbija donio pobjedu Zrinjskom u Posušju

Borac nosi tri boda iz Čitluka 

Željezničar savladao GOŠK i osvojio tri važna boda u borbi za opstanak

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel