Bosna i Hercegovina     | 06.07.2018. 14:32 |

Auto-moto klub Extreme uručio zahvalnicu direktoru Zračne luke Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. srpnja (FENA) - Direktor Zračne luke Mostaru Marin Raspudić susreo se s predstavnicima Auto-moto kluba (AMK) Extreme, koji su mu tom prigodom uručili zahvalnicu za dugogodišnju suradnju.

AMK Extreme već godinama organizira utrke ubrzanja na 402 metra, na pomoćnoj pisti mostarskog aerodroma, koje podržavaju i odobravaju čelnici Zračne luke Mostar.

Direktor mostarske zračne luke Marin Raspudić naglasio je važnost utrke "Oldschool Street Race Mostar" zbog činjenice da je ljubiteljima automobilizma pružena prilika da svoje znanje i vještinu pokažu na sigurnom mjestu.

"Podržavali smo i nastavit ćemo podržavati Auto moto klub Extreme. Jako cijenim što ovi momci rade za automobilizam u Bosni i Hercegovini i u Mostaru, te smatram da ova utrka pruža priliku da se znanje i automobilističke vještine pokažu na pravom mjestu za to, a ne na cesti gdje postoji opasnost od ugrožavanja vlastitog i tuđeg života", kazao je tom prilikom direktor Zračne luke Mostar.

Raspudić je istaknuo kako postoji mogućnost organiziranja utrke za ljubitelje trčanja u suradnji s AMK Exteme, poput one nedavno održane na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" - 'BEG 5k Runway Run', priopćeno je iz AMK Extreme.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mostarski aerodrom uvodi nove linije

Letovi Mostar – Zagreb i u zimskom razdoblju

Bajić: Iz Mostara za 24 sata do bilo koje točke na svijetu (VIDEO)

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'