Magazin     | 06.07.2018. 19:46 |

Bourdain imovinu od 1,2 milijuna dolara ostavio kćerki

FENA Ivana Banovic

NEW YORK, 6. srpnja (FENA) - Većina imovine slavnog američkog kuhara Anthonyja Bourdaina, koji je nedavno izvršio samoubojstvo u Francuskoj, u iznosu od 1,2 milijuna dolara pripast će njegovoj 11-godišnjoj kćerki Ariane, navedeno je u oporuci koja je pročitana na Manhattanu.

Imovina se sastoji od 425.000 dolara u gotovini i štednji, 35.000 dolara u dionicama, 250.000 dolara u osobnoj imovini i 500.000 dolara u nematerijalnoj imovini, uključujući i autorska prava, navodi se u sudskim spisima, prenosi Daily Mail.

Dokumenti također pokazuju da Bourdain ima hipoteku u vrijednosti od 1,1 milijun dolara, ali se ne navodi gdje se ona nalazi.

Ukupna vrijednost imovine slavnog kuhara iznenadila je mnoge jer je prema nekim prethodnim izvješćima njegova imovina procjenjivana na oko 16 milijuna dolara.

Izvršitelj oporuke je njegova bivša supruga Ottavia Busia od koje se razveo 2016. godine.

Bourdain se ubio u Francuskoj, a bio je poznat po svojim kulinarskim putovanjima svijetom, oštrom jeziku i ljubavi prema uličnoj hrani.

Prije nego što se otisnuo u televizijske vode, Bourdain je radio u nekoliko prestižnih njujorških restorana o čemu je napisao knjigu "Kuhinja povjerljivo: Avanture u kuharskom podzemlju" koja mu je donijela slavu. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zaštita imovinskih i stvarnih prava Srba u Federaciji BiH

SAD traži od suda UN-a da odbaci slučaj iranske zamrznute imovine

Paladina: Nisam izvlačio imovinu ni iz jedne tvrtke

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom