Stranačke aktivnosti     | 07.07.2018. 20:49 |

Saopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Susret Hrvata BiH koji žive u Republici Hrvatskoj s hrvatskim članom Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem nakon otvaranja manifestacije nastavljen druženjem i potporom za Vatrene.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović nakon otvaranja manifestacije Kulturno-vjerska baština Hrvata Bosne i Hercegovine u Zagrebu  i susreta Hrvata BiH koji žive u Republici Hrvatskoj, zajedno sa nazočnim psjetiteljima ove manifestacije, prati četvrtfinalnu utakmicu Hrvatska – Rusija.

Zajedničko gledanje utakmice Hrvatska – Rusija organizirano je na terasi Matisa, ispred ulaza u Hrvatskoj matici iseljenika u Zagrebu.

Uz navijačko ozračje i lijepo druženje svi nazočni vjeruju kako će Hrvatska igrati i polufinalnu utakmicu.

Uz predsjednika Čovića i kardinala Puljića, Vatrene bodre i Mijo Marić, ravnatelj HMI Davor Čordaš dopredsjednik HDZ-a BiH i ministar za izbjeglice i raseljene RS-a, Josip Jerković dopresjednik RS-a, te drugi dužnosnici sa svih razina vlasti.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

HDZ

Vezane vijesti

Plenković kaže da je hrvatska parlamentarna većina stabilna

Posjeta evropskih parlamenataraca srednjoj Bosni

Sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a u Istočnom Sarajevu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom