Stranačke aktivnosti

Saopštenje - Srpske demokratske stranke

Saopćenje

Bivši član Srpske radikalne stranke, Demokratske stranke za Banju Luku i Krajinu, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa Nikola Špirić svojevremeno je svoga današnjeg stranačkog šefa Milorada Dodika nazivao „Alijinim ljiljanom“. Toliko o Špirićevoj odanosti i dosljednosti.

Na nedavnom zasjedanju Predstavničkog doma PS BiH Špirić se hvalio da je on prodržavni čovjek i da podržava sve što je u interesu „ove zemlje“. Špirić je najprije glasao za povećanje akciza, a potom je bio protiv njihovog smanjivanja. Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić 2005. godine potpisao je Zakon o odbrani BiH. Potom je u martu 2007. godine BiH potpisala Sporazum o razmjeni bezbjednosnih informacija sa NATO-om po odluci Savjeta ministara BiH kojim je predsjedavao Nikola Špirić. Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Nikola Špirić je 2008. godine ponovo je potpisao više dokumenata za intenziviranje dijaloga između BiH i NATO. Toliko o Špirićevom patriotizmu.

Nikola Špirić je kupio luksuzni stan u Beču, a potom je rekao da je taj stan kupio od prodaje knjiga. Nikola Špirić je krivotvorio dokumentaciju Komisije za nadzor nad Obavještajno-bezbjednosnom agencijom. Nikola Špirić je umiješan u „šećernu aferu“  koja je državnu kasu oštetila za više od 60 miliona maraka. Nikola Špirić je umiješan u aferu „Audi“ kojom je budžet državnih institucija oštećen za 86.667 KM. Toliko o Špirićevom poštenju.

Poslije svega navedenog treba postaviti samo jedno jedino pitanje: da li danas iko može da vjeruje onome što kaže Nikola Špirić?

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.