Sport     | 09.07.2018. 12:45 |

'Plemići' otputovali u Trnavu - Cilj je postići gol

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 9. srpnja (FENA) - Nogometaši Zrnjskog otputovali su u ponedjeljak u Trnavu, gdje će za dva dana protiv slovačkog prvaka Spartaka odigrati prvi susret prvog pretkola Lige prvaka.

Uoči polaska na put trener Ante Miše kazao je kako je zadovoljan obavljenim pripremam, dodavši kako vjeruje da njegova momčad ima snagu i kvalitetu proći prvu europsku prepreku.

- Imali smo dobre protivnike koji su nam bili idealna provjera za utakmicu protiv Spartaka iz Trnave. To su ekipe koje su slične po kvaliteti i fizičkoj snazi, i te utakmice pokazale su da se mi s pravom možemo nadati prolasku u drugo pretkolo - kazao je Miše.

Dodao je kako je primarni cilj postići gol u Trnavi.

- Zrinjski igra napadački nogomet. Neću reći da se ne znamo braniti, znamo se braniti, ali primarni cilj je ostvariti povoljan rezultat, postići gol, jer s golom ili bez gola to je drukčija priča - istaknuo je.

Strateg "Plemića" na put je poveo 19 igrača: Ivan Brkić, Antonio Soldo (vratari); Marin Galić, Hrvoje Barišić, Neven Laštro, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Advan Kadušić (braniči); Frane Čirjak, Semir Pezer, Ognjen Todorović, Ismar Hairlahović, Marko Perišić, Marko Bencun, Edin Rustemović, Miloš Filipović, Nemanja Bilbija (vezni); Miloš Aćimović, Toni Jović (napadači).

Utakmica se igra u srijedu, 11. srpnja, s početkom u 18 sati. Izravni prijenos utakmice iz Tranave imat će televizija Arenasport BiH. Uzvrat je na programu 18. srpnja u Mostaru, u 19 sati.

Pobjednik ogleda igrat će u drugom pretkolu Lige prvaka protiv Cork Cityja (Irska) ili varšavske Legije (Poljska), dok poraženi natjecanje nastavlja u kvalifikacijama Europske lige, i to protiv boljeg iz ogleda Kukešija (Albanija) i Vallette (Malta).

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Bivši reprezentativac Sjeverne Makedonije potpisao za Zrinjski

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo