Ekonomija     | 10.07.2018. 08:56 |

Generalni konzul RH u Mostaru posjetio HT Eronet

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. srpnja (FENA) - Novoimenovani generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Marko Babić sa suradnicima posjetio je u ponedjeljak HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave te tvrtke Vilimom Primorcem.

Primorac je upoznao Babića sa strukturom i trenutačnim poslovanjem HT ERONET-a, naglasivši kako je cilj te tvrtke daljnja stabilizacija poslovanja, uvećanje vrijednosti tvrtke, te tehnološki rast i napredak, priopćeno je u utorak iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

 - Želimo biti tehnološki lider u svome području i stvoriti stabilne osnove za daljnje poslovanje - ocijenio je Primorac. 

Babić je također izrazio zadovoljstvo posjetom te kazao kako cijeni potporu HT ERONET-a kulturnim i društvenim aktivnostima Generalnog konzulata RH u Mostaru.

 - Drago nam je što u jednoj ovakvoj tvrtki imamo partnera i prijatelja - kazao je Babić, izrazivši nadu da će se dosadašnja iznimno uspješna suradnja HT ERONET-a i Generalnog konzulata RH u Mostaru nastaviti i proširiti, na zadovoljstvo obje strane.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo