Stranačke aktivnosti     | 11.07.2018. 14:15 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Peta redovita proširena sjednica Izbornog stožera HDZ-a BiH Mostar održana je u utorak 10. srpnja u Domu HDZ-a BiH u Mostaru zajedno sa Zajednicom žena i Mladeži HDZ-a BiH Mostar, a pod predsjedanjem Damira Džebe, predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar i voditelja Izbornog stožera Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Tema sjednice bila je koordinacija aktivnosti na razini gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar i planovi za naredno razdoblje uz organizacijske pripreme stranke za nadolazeće Opće izbore 2018. Prepunoj dvorani obratili su se predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić, predsjednica Zajednice žena GO HDZ-a BiH Mostar Zdenka Leženić i ministar u Vladi HNŽ-a i član GO HDZ-a BiH Mostar Oliver Soldo.

Predsjednik Damir Džeba istaknuo je kako odziv članova svih razina gradske organizacije HDZ-a BiH Mostara te Zajednice žena i Mladeži ukazuje na visoku razinu spremnosti i motiviranosti za pobjedu na Općim izborima 2018.

Organiziran i koordiniran rad svih članova gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar bez sumnje donosi uvjerljivu izbornu pobjedu na Općim izborima u listopadu ove godine, kojom nastavljamo borbu za jednakopravnost, borbu za opstanak i ostanak na svome, te inzistiranje na promjeni neustavnih i nedemokratskih procesa, boreći se za europske vrijednosti zajedno u koaliciji s hrvatskim narodom.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta