Stranačke aktivnosti     | 13.07.2018. 14:20 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Hrvatske stranke BiH Božo Skopljaković strahuje kako bi se Federacija BiH, nakon izbora, mogla suočiti sa veoma ozbiljnim političkim blokadama ukoliko Visoki predstavnik ne nametne izborna pravila kojima bi se provela odluka Ustavnoga suda BiH po žalbi Bože Ljubića:

“I letimični pregled kandidatskih lista vladajućih stranaka pokazuje da su u opticaju uglavnom ista imena, potrošeni i nesposobni akteri koju su Federaciju uvukli u teške političke i gospodarske probleme. Oni ne pokazuju niti mrvice političke katarze da preuzmu odgovornost za svađe i sve silne promašaje, dapače i dalje tvrdoglavo u rovovima brane maksimalističke pozicije i prijete novim sukobima i paralizama institucija. Ako birači ne shvate da s njima nema promjena i napretka grdno nam se svima piše. Osobno ću se u Parlamentu FBiH svim demokratskim sredstvima boriti za otklanjanje uskih grla u parlamentarnom protoku zakona i posebno za interese Hrvata s područja Bosne. Oni su zahvaljujući maćehinskom odnosu vladajućega HDZ BiH totalno politički devastirani i gurnuti iz centara odlučivanja i investicijskih ulaganja . Ta se ravnoprvanost bosanskih Hrvata nameće kao nužnost i prioritet, jer bez uzimanja sudbine u svoje ruke, plašim se, svjedočit ćemo daljnjem egzodusu sa naših prostora“, kaže na kraju priopćenja iz Hrvatske stranke BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'