Servisne informacije     | 17.07.2018. 15:05 |

U BiH sutra umjereno oblačno i sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. jula (FENA) - U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini, centralnim i istočnim područjima registrovana je i kiša.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 11 stepeni, Ivan-sedlo 18, Sokolac 20, Bileća, Trebinje i Zvornik 21, Bugojno, Gradačac i Srebrenica 22, Tuzla, Zenica, Doboj i Bijeljina 23, Jajce, Livno i Sarajevo 24, Sanski Most i Banja Luka 26, Bihać, Grude i Mostar 27, Stolac 28.

U Bosni i Hercegovini se sutra očekuje malo do umjereno oblačno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti, u istočnim područjima moguća je kiša i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 11 do 18, na jugu od 16 do 21, a najviša dnevna od 23 do 29, na jugu od 28 do 31 stepen.

U Sarajevu će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, postepeno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura iznosit će oko 14, a najviša dnevna oko 26 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo