Stranačke aktivnosti     | 20.07.2018. 18:05 |

Saopćenje za javnost Pokreta 'Odgovor'

FENA Saopćenje

Osnivač Pokreta "Odgovor" i kandidat za predsjednika RS Ćamil Duraković zatražio je od Ramiza Salkića da podnese izvještaj o utrošenim sredstvima iz federalnog budžeta te rezultatima operacije mobilizacije bh. dijaspore.

"Kada je 2014. u RS-u na izborima glasalo 17 536 ljudi putem pošte, što je tada bilo za 50% više nego 2010. kada ih je glasalo 12 549, gospodin Salkić je prozivao "Prvi mart" i "Domovinu". Dakle, tada ih je toliko glasalo, što je oko 50% onih koji su se uspješno registrovali. Kada finalni rezultati CIK-a stignu, računajte odmah i na to da skoro pola registrovanih na ovim izborima dolaze iz Hrvatske i Srbije, te da to nije rezultat tih napora", dodaje Duraković.

"Neka Salkić izađe s rezultatima da vidimo taj "uspjeh" jednostranačke inicijative jednog lica, koja nije prihvatila ruku podrške onih koji su najbolji u poslu mobilizacije dijaspore - Prvomartovaca", zaključio je Duraković.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Pokreta Odgovor

Saopćenje za javnost Pokreta Odgovor

Saopćenje za javost Pokreta Odgovor

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!