Bosna i Hercegovina     | 23.07.2018. 16:08 |

Skupština HBŽ-a izmijenila Zakon o policijskim službenicima  

FENA Mario Loncar

 

TOMISLAVGRAD, 23. srpnja (FENA) - Skupština Hercegbosanske županije (HBŽ) na današnjoj je sjednici usvojila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima Hercegbosanske županije.

- Imajući u vidu da su posljednje izmjene i dopune navedenog zakona izvršene prije deset godina, postojala je potreba za izmjenom određenih zakonskih rješenja u pogledu radno pravnog statusa policijskih službenika te uvjeta i procedura za upošljavanje policijskih službenika iz drugih policijskih tijela - istaknuo je županijski ministar unutarnjih poslova Darinko Mihaljević.

Zastupnici su također usvojili Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o oružju i streljivu HBŽ-a, te Zakon o dopuni Zakona o unutarnjim poslovima HBŽ-a.

Zastupnici su usvojili i Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja u postupku dugoročnog kreditnog zaduženja Hercegbosanske županije.

Ministar financija Hercegbosanske županije Stipan Šarac zastupnicima je kazao da je proveden postupak javne nabave financijskih usluga – dugoročnog zaduženja ove županije u iznosu od 1,5 milijuna KM za završetak županijske ceste Tomislavgrad – Lipa – Blidinje te da se kao najpovoljniji ponuditelj namjerava dodijeliti ugovor UniCredit bank d.d Mostar.

Zastupnici su, između ostalog, usvojili Izvješće o radu Županijskog javnog pravobraniteljstva Livno za 2017.godinu.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Srbija: Oporba traži parlamentarno povjerenstvo za kontrolu predstojećih izbora

Šapić: Ako ne bude većine, izbori za beogradsku Skupštinu krajem svibnja

Srbija: Oporba tvrdi da SNS nema većinu u Skupštini, Beograd na rubu novih izbora

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!