Kultura     | 25.07.2018. 12:13 |

Otvoren poziv za sudjelovanje na WomEmpower festivalu u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. srpnja (FENA) – U povodu održavanja 1. "WomEmpower Festivala" u Mostaru, organizatori su u srijedu pozvali autorice i autore iz Bosne i Hercegovine da se prijave za sudjelovanje u aktivnostima tog festivala.

WomEmpower Festival zamišljen je kao platforma kroz koju se osnažuju, umrežavaju i afirmiraju žene u umjetnosti te koji otvara mogućnosti da se kroz različite medije, dijalog, interakciju i istraživanje propituju teme koje se tiču žena i ženskih prava u BiH. 

Festival, koji će se održavati u ruju ove godine, okupit će umjetnice iz aktivistice iz Mostara, drugih gradova BiH, Berlina i regije.

Festival je dio projekta "Women in Actions" kojeg implementira Vijeća mladih Grada Mostara uz podršku Street Arts Festival tima.

Iako je riječ o festivalu kojem su fokus žene, poželjne su prijave i umjetnika i aktivista koji žele biti dio ovog koncepta bez obzira na spol.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na umjetničkoj koloniji ili izložbi fotografija, a prijave se mogu slati na e-mail: womempower.lab@gmail.com do 31. kolovoza ove godine.  

Projekt je podržalo Veleposlanstvo SAD-a u Bosni i Hercegovini.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Obilježavanja Svjetskoga dana voda u Federaciji BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo