Regija     | 25.07.2018. 20:07 |

Dubrovnik: U padu austrijske Cessne jedna osoba teže ozlijeđena i dvije lakše

FENA Cvita Kusić

DUBROVNIK, 25. srpnja (FENA) - U zrakoplovnoj nesreći koja se u srijedu popodne dogodila u dubrovačkoj Zračnoj luci u zrakoplovu austrijske Cessne, osim pilota, bilo je dvoje putnika, a po prvim informacijama iz Hitne medicinske pomoći, jedna je osoba teže ozlijeđena s višestrukim prijelomima, ali vitalni organi nisu joj ugroženi, i dvije su osobe lakše ozlijeđene.

 Glasnogovornica dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Davorka Bečić potvrdila je da je Cessna koja se popodne srušila u dubrovačkoj Zračnoj luci privatni zrakoplov austrijskih registarskih oznaka koji je u Dubrovnik letio iz Graza.

 Direktor dubrovačke Zračne luke Frano Luetić izjavio je kako se nesreća dogodila u 16,35 sati, kad je zrakoplov sletio južno od osnovne i rulne staze. "Tri su ozlijeđene osobe vozilom hitne pomoći prevezene u Opću bolnicu Dubrovnik. U najbržemu mogućem roku intervenirali su vatrogasno-spasilački timovi Zračne luke. O svemu su obaviještena državna tijela za istragu zrakoplovnih nesreća", rekao je Luetić.

 Dodao je kako je zbog nesreće Zračna luka kraće vrijeme bila zatvorena za promet, ali nije bilo većih poremećaja u redu letenja, javila je Hina.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Dubrovački gradonačelnik dobio anonimnu prijetnju zbog koncerta Zdravka Čolića

Ekonomski forum - Rizici povezani sa klimatskim promjenama sve relevantniji za banke

U organizaciji Revicona u Dubrovniku 20. međunarodni ekonomski forum 'Korporativno upravljanje'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo