Bosna i Hercegovina     | 26.07.2018. 13:47 |

Gradonačelnik Livna upriličio svečani prijem Zlatku Daliću

FENA Saopćenje

LIVNO, 26. srpnja (FENA) – Livanjski gradonačelnik Luka Čelan upriličio je u četvrtak svečani prijem izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću.

Tom su prigodom razmijenjeni dojmovi o veličanstvenom dočeku hrvatskog izbornika na stadionu Zgona pred nekoliko tisuća posjetitelja iz BiH i regije, rečeno je iz Ureda gradonačelnika.

Dalić je zahvalio Gradu Livnu na spektakularnom dočeku koji je, kako je kazao, pokazao pravu sliku Livna i Livnjaka kao domaćina.

- Livno je pokazalo dostojanstvo i ono što stalno govorimo, da smo ponosni ljudi, to smo i pokazali. Ne znam jesam li mogao očekivati i doživjeti nešto bolje u životu. Stalno sam ponavljao da nikada nisam zaboravio od kuda sam krenuo i gdje sam počeo i nikad se nisam sramio reći da sam Livnjak i da sam rođen u Livnu, i da je to moj grad. Bilo je u Hrvatskoj puno dočeka i svaki je bio veličanstven, ali ovaj u Livnu je za mene bio posebno emotivan jer je moj grad, moje rodno mjesto i ovo što sam doživio zauvijek ću pamtiti -  kazao je Dalić, zahvalivši se gradonačelniku na prijemu i sudjelovanju Grada u organizaciji dočeka.

Gradonačelnik Čelan izrazio je zadovoljstvo što se sa skupa u Livnu, prije svega dostojanstvenim ponašanjem, poslala predivna slika u svijet kojom se pokazalo jedinstvo i ponos.

- Ovaj prijem je prigoda kojom još jednom želimo zahvaliti izborniku Daliću na svemu što je napravio, na osvojenom povijesnom rezultatu, ali i zahvaliti mu što je učinio mnogo toga kad je u pitanju promocija našeg grada. Sigurno da svi trebamo biti ponosni što imamo takvog čovjeka koji se ne stidi kazati odakle potječe i što je u vrlo kratkom roku uspio napraviti takav svjetski rezultat - istaknuo je Čelan.

Na prijemu je bilo riječi i o ostvarivanju buduće poslovne suradnje u koju bi bili uključeni i drugi poznati Livnjaci te o inicijativi da se Zlatko Dalić proglasi počasnim građaninom Livna.

Gradonačelnik Čelan poklonio je hrvatskom izborniku sliku s motivima livanjskih divljih konja, akademskog livanjskog slikara Ivice Vlašića.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta