Stranačke aktivnosti     | 28.07.2018. 20:12 |

Reagovanje gradonačelnika Zenice

FENA Saopćenje

 

Zenica, 28.7.2018. godine

 

 

Reagovanje gradonačelnika Zenice:

 

    "Mislim da nije vrijeme, niti će ikada biti, da kladioničarski lobi dobije državu"

 

 

Poštovani, povodom današnjeg saopćenja Gradskog odbora SBB BiH Zenica, prenosimo vam reagovanje gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića.

 

"Da je odluka 15 vijećnika Gradskog vijeća Zenica kojom se podržava Prijedlog Izmjena i dopuna Budžeta Grada Zenica za 2018. godinu ispravna i da se radi o pro zenički orjentisanim ljudima, koji zajedno sa Gradskom upravom i gradonačelnikom rade za interese svoga grada i sugrađana, najbolja su potvrda komentari, saopćenja i medijska hajka koju nakon 26. sjednice Gradskog vijeća Zenica vode retrogradne političke partije predvođene "Grande koalicijom" SDA – SBB BiH.

Nakon paljbe ćorcima SDA, danas su medijski prostor i sugrađane lažima i prevarama zatrovali preostali kadrovnici Saveza za bolju budućnost BiH. Poštovane Zeničanke i Zeničani, posljednje saopćenje Gradskog odbora SBB BiH Zenica, najočitiji je primjer da je SBB iako "pojačana" Repićem, u fazi raspadanja. I ovom prilikim ponovit ću kako ja mislim, da nije vrijeme, niti će ikada biti, da kladionicarski lobi vodi ili ne do Bog dobije državu".

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!