Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SBB BiH

Saopćenje

Prilikom gostovanja u Travniku, Šefik Džaferović je opet frustriran malobrojnošću pristalica, pokušao da malo popravi utisak tako što je prozvao Nermina Nikšića i Fahrudina Radončića.

Oni su, tobože, pogodni partneri Dodiku i Čoviću.

Nesretni Džaferović je prešutio da su prošle sedmice SBB i SDP oborili SDA-ovu i HDZ-ovu Komisiju za koncesije na Predstavničkom domu PSBiH.

I dok izmišlja lažni rat sa HDZ-om, Bakirov politički otirač opet prešućuje da je, također prošle sedmice, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, zajedno sa potpredsjednicom FBiH iz SDA predložio i usaglašenu dvostranačku ekipu za preuzimanje vrijednosnih papira u Federaciji BiH.

Uz to, opet prošle sedmice, SDA i HDZ su na Vladi FBiH preglasali ministre SBB-a i ostavili kompromitirano rukovodstvo Razvojne banke u njihovim foteljama.

Eto, samo u jednoj sedmici tri teška i dovoljna dokaza o lažnom ratu SDA sa HDZ-om i o tome ko im je istinski saveznik.

Isto važi i za SNSD i sastanke u ''Barci'' i tajne sastanke dvaju stranaka.

Prema tome, Šefik Džaferović očito u kampanju ulazi sa repertoarom laži koji ima za cilj da se skrene pažnja sa njegove neautoritativnosti, budžetskog parazitiranja, nepotizma i time da ga čak ne podržava ni vlastita stranka.

Izetbegovićev potrčko očito ostanak na budžetskim jaslama traži na najlakši način - lažima!

SBB
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.