Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Stranačke aktivnosti     | 02.08.2018. 18:33 |

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

FENA Saopćenje

"U posljednjih desetak dana, izuzimajući dnevne, redovne aktivnosti i medijske izvještaje sa standardnih događaja, svaki put kada pristupim Facebooku ili nekim od portala obavezno me dočeka novi naslov i tekst protkan nacionalističkom i zastarjelom retorikom naših političara. Dodik i Čović svaki dan zauzmu po 2-3 naslova s šovinističkim porukama o prijetnjama opstojnosti BiH, ostali političari, tj. kandidati na predstojećim Općim izborima jedva su dočekali temu izgradnje Pelješkog mosta da se obraćunaju putem naslova s Hrvatskom predsjednicom Kitarović, a ništa konkretno putem instrumenata prava nisu učinili po tom planu.
NIKO DVA MJESECA PRIJE ODRŽAVANJA OPĆIH IZBORA u BiH od kandidovanih za entitetske, državne i kantonalne parlamente te za Predsjedništvo BiH ne govori o ekonomskom razvoju, međusobnoj saradnji.

Dragi stanovnici, 7.10. je pred vratima.
VI ODLUČUJETE - da li ćete dozvoliti da Vas opet prevare huškačkim temama o podjelama dok svi mi i naša djeca grcaju u siromaštvu, dok većina stanovnika grca u suzama na autobuskim stanicama prateći svoju djecu u tuđi svijet. Molim Vas sve da otvorite oči, da analizirate ko nudi rješenja, a ko dva mjeseca pred povjesno važne izbore nas vraća u politike iz prošlog vijeka, ko je onaj ko zajedno s vama želi napraviti NEOPHODNE I PRIJEKO POTREBNE PROMJENE.

Dragi stanovnici u Federaciji BiH ali i cijeloj BiH, ja vjerujem u Vas i vjerujem u vaše odluke, želje, nade, molitve, vjerujem da želite svoju djecu uz sebe, da želite da radite i živite dostojanstveno od svog rada, ja vjerujem da ne želite zlo, rat, strah, vjerujem da želite krenuti naprijed nakon 25 godina.

VLAST JE U VAŠIM RUKAMA!
7.10. VI ODLUČUJETE!!!

IZABERITE PROMJENE, AKO NE ZBOG NAS ONDA ZBOG NAŠE DJECE!"

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana