Stranačke aktivnosti     | 03.08.2018. 15:19 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Dva nova politička projekta u Bosni i Hercegovini, Nezavisni blok i Narod i pravda, imaju sporazum o saradnji i podršci na Opštim izborima 2018. godine kojim je definisana i podrška kandidaturi Senada Šepića za člana Predsjedništva BiH. Nakon što su obje stranke uspješno prijavile i ovjerile kandidatske liste za izbore, predsjednici Senad Šepić i Elmedin Dino Konaković, susreli su se danas u Sarajevu i razgovarali o aktivnostima za izbornu kampanju kao i o postizbornoj saradnji.

''Mi smo stranke širokog političkog centra i želimo na platformi rješenja u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, socijalnim pitanjima (naročito boračka populacija), kulturi, sportu itd. i jačanju institucija sistema koje su trenutno privatizirane i otete od naroda, graditi nove odnose u našoj zemlji. Okrenuti smo saradnji sa političkim opcijama koje imaju jasnu viziju drugačije Bosne i Hercegovine, u kojoj vlada pravna država i u kojoj smo svi jednaki pred zakonom, ali imamo i jednake šanse za zaposlenje i boljim životom, te stoga Narod i pravda je itekako naš partner i neko sa kim ćemo izgraditi poštenu i pravednu državu za naš narod '', izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo