Stranačke aktivnosti     | 06.08.2018. 10:36 |

Saopćenje za javnost SDP-a BiH

FENA Saopćenje

Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović nastavlja dobijati podršku političkih stranaka, nevladinih organizacija i pojedinaca, kako iz BiH, tako i iz inostranstva. 

Pored mnogobrojnih sestrinskih stranaka, podršku su uputili i iz Socijalističke partije Bugarske i Socijaldemokratske partije Finske. 

„Vi imate šansu da dokažete ljudima u Bosni i Hercegovini da će  put podjela samo dodatno produbiti probleme i da se umjesto toga trebaju odlučiti za jedinstvo, solidarnost i demokratiju. Mi smo uvjereni u vašu pobjedu i u to da će ljudi u Bosni i Hercegovini iskazati povjerenje Vama i Vašoj partiji i idealima koji će donijeti obećavajuću budućnost za njih i za državu Bosnu i Hercegovinu“, između ostaloga, navodi se u pismu podrške iz Bugarske. 

Antton Ronnholm u ime SDP-a Finske je Bećiroviću poželio svaki mogući uspjeh na izborima, a u korist naroda Bosne i Hercegovine. 

„Vaš uspjeh će Vas dovesti u poziciju da izgradite bolju budućnost za Vašu zemlju. U ovom trenutku potrebno nam je još više socijalne Evrope i stabilnosti. Pod Vašim rukovodstvom Bosna i Hercegovina će biti snažan partner svih nas u Evropi u razvijanju prosperiteta i ravnopravnosti“, navodi se u pismu podrške. 

Podsjećamo, Denis Bećirović je jedini kandidat za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine koji je dobio otvorenu i masovnu podršku političkih stranaka i organizacija iz inostranstva. Pored toga, podrška političkih stranaka, nevladinih organizacija i pojedinaca u zemlji se također nastavlja.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Magazinović i Dizdar: Hitno obezbijediti poštene izbore

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Tuzla

SDP BiH - Svijetle antifašističke trenutke BiH niko ne može zametnuti, pa ni Mario Kordić

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom