Kultura     | 13.08.2018. 13:12 |

Šesnaesto izdanje Kupres Play festivala

FENA Saopćenje

KUPRES, 13. kolovoza (FENA) - Snowpark Kupres na obroncima Stožera 16. i 17. kolovoza bit će domaćin 16. po redu Kupres Play festivala koji će u dva dana posjetiteljima uz dobre glazbu, ponuditi i druge sadržaje.

Posjetitelje čeka panoramski uspon ski-liftom, roštiljada, sajam rukotvorina i ekoloških proizvoda, radionice i art program za djecu, fotografske i glazbene radionice te stvaranje umjetničkih djela od otpada.

Uz to, posjetiteljima se nudi smještaj po festivalskim cijenama, a u ponudi je paraglajding tandem let, najam bicikala te streličarstvo, a pripremaju se i domaća jela, također, po festivalskim cijenama, najavili su organizatori.

Prvi dan festivala počet će okupljanjem paraglajdera iz BiH i regije, a u 19 sati bit će upriličeno otvaranje festivala slijetanjem paraglajdera na parcelu gdje se održava festival. Prve večeri nastupaju Mona i Profiteri Band La Grange, Obrada Metalla te DJ Man Fridayja iz Londona.

Drugi dan Kupres Playa počet će u podne na chill stageu na vrhu planine do kuda će se posjetitelji prevoziti ski-liftom. Na open air platou ispod ski-staze koncert će održati Brule i Hodočasnici, Billie Joan, bend Merrow, Kidney Stones.

Nakon toga slijedi veliki koncert TBF-a te Ivana Šljivića aka. Spectruma te Ivana Mikića na electro stageu.

Kupres Play je festival alternativne glazbe. Pokrenula ga je skupina mladih entuzijasta nezadovoljnih okruženjem i nedostatkom kulturne ponude te mogućnostima za djelotvorne aktivnosti mladih.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Obilježena 32. obljetnica pada Kupresa

Na međunarodnoj Fis utrci u slalomu pobjednici Esma Alić iz BiH i Klemen Kosi iz Slovenije

Otvorena skijaška sezona na Kupresu

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana