Magazin     | 15.08.2018. 14:36 |

U četvrtak Belgrade Beer Fest, očekuje se pola milijuna posjetitelja

FENA Agencije

BEOGRAD, 15. kolovoza (FENA) - U Beogradu u četvrtak počinje 16. Belgrade Beer Fest (BBF), a organizatori jednog od najposjećenijih glazbenih festivala jugoistočne Europe i ove godine iz Srbije i regije očekuju oko pola milijuna posjetitelja za koje su pripremljena 63 koncerta na tri pozornice.

-Ove godine obaramo rekord. Bit će 63 koncerta što je 59 sati besplatne glazbe - rekla je novinarima promotorica BBF-a Đurđina Radić.

Uz britanski band The Stranglers i irsku elektro-pop zvijezdu Roisin Murphy, nastupit će Zabranjeno pušenje i Nele Karajlić, Riblja čorba, Yu grupa, Van Gogh, Goblini, Piloti i drugi.

Ovogodišnji BBF bit će petodnevni festival s 63 koncerta i oko 400 glazbenika koji će na tri pozornice publici ponudti 59 sati glazbe, a na 80 štandova točit će se 300 različitih piva.

I ove godine organizatori najavljuju akciju zaštite okoliša i recikliranje svih popijenih limenki piva, a nastavlja se i akcija sigurnosti u prometu "Društvo, tko vozi doma", pa će  posjetitelje posebni autobusi razvoziti po Beogradu, a goste prevesti i do Novog Sada, Niša i Kragujevca. 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Srbija: Brnabić će raspisati nove beogradske izbore za 2. lipnja

Vučević: Rok za izbore 2. lipnja je prilika za spuštanje tenzija među strankama

Vučević: Beogradske izbore treba raspisati što prije

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom