Stranačke aktivnosti     | 20.08.2018. 09:26 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

U organizaciji Šahovskoga saveza Herceg - Bosne, a pod pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića, sinoć je u hotelu Zenit u Neumu otvoreno 24. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne.

Dr. Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH svečano je otvorio 24. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne, te kazao kako mu je pripala iznimna čast biti danas na ovome turniru.

-Uz sve kulturno zabavne manifestacije u Neumu, danas i šah ima jedno posebno mjesto, kazao je dr. Čović.

Dr. Čović svima je poželio dobru igru, i pojedinačni i ekipni uspjeh, te proglasio 24. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Herceg-Bosne otvorenim.

Potom je dr. Čović povukao prvi šahovski potez na turniru.

Predsjednik Šahovskoga saveza Herceg - Bosne i dopredsjednik Šahovske unije Bosne i Hercegovine Željko Bogut, na otvaranju natjecanja pozdravio je sve nazočne goste, šahovske ekipe i igrače, te svima zaželio dobar uspjeh. Na poseban način se zahvalio hrvatskom članu Predsjedništva BiH dr. Draganu Čoviću na visokom pokroviteljstvu i potpori, te izaslanstvu HDZ-a BiH.

Veliku zahvalu iskazao je i tehničkom organizatoru Ivanu Lakiću, direktoru hotela Zenit u Neumu, gdje se ovo natjecanje i održava.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana