Bosna i Hercegovina     | 20.08.2018. 14:22 |

Šepić: U bajramskim danima ojačati ljudske, porodične i prijateljske veze

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. augusta (FENA) - Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić uputio je iskrene čestitke svim muslimanima povodom Kurban-bajrama, u ime stranke i lično ime.

Poručio je da taj praznik predstavlja blagodat, radost, kao i mogućnost da se obavi hadž, te se nada da ćemo u predstojećim bajramskim danima ojačati i oplemeniti naše ljudske, porodične, prijateljske i komšijske veze.

- Mi poštujemo običaje i tradiciju naroda i građana u Bosni i Hercegovini i kroz častan pristup želimo da omogućimo da naši ljudi i generacije koje dolaze mogu pošteno zarađivati i živjeti u svojoj domovini, podjednako na svakom pedlju naše zemlje, sa istim pravima i mogućnostima. BiH je stoljećima zemlja srednjeg puta, zemlja u kojoj je tolerancija imperativ i poštivanje drugog i drugačijeg jedini mogući pravi izbor. U to ime, želim vam da dane Kurban-bajrama, sa svojom rodbinom, prijateljima i komšijama, provedete u zdravlju, miru i sreći. Bajram šerif mubarek olsun - naveo je Šepić u  čestitki, saopćeno je iz Nezavisnog bloka.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Krišto čestitala Pesah

Reis Kavazović čestitao Pesah

Nikšić čestitao Pesah: Ovaj blagdan uvijek ima važnost i simboličku vrijednost u svakom vremenu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu