Stranačke aktivnosti     | 27.08.2018. 11:06 |

Priopćenje za javnost GO SDA Mostar

FENA Saopćenje

Lider SBB-a Fahrudin Radončić ovog vikenda u Mostaru ponovo je neistinama nastavio obmanjivati javnost.

Kao i mnogo puta do sada, Radončić za sve ono što rade on i njegovi kadrovi račun pokušava ispostaviti drugima. Iako svi u Mostaru dobro znaju da je nosilac državne liste SBB-a Faruk Ćupina glasao za izbor Ljube Bešlića, i time Mostar predao HDZ-u, Radončić za to lažno optužuje rukovodstvo SDA.

Na ovaj način, Fahrudin Radončić i njegova stranka, te krug interesno povezanih ljudi oko njih, očigledno žele oprati savjest svojih kadrova.

Javno se priča da je upravo glas Radončićevog Ćupine odlučio izbor Ljube Bešlića za gradonačelnika Mostara. Ćupina je, uoči samog izbora gradonačelnika Mostara, sa Bešlićem potpisao sudsku nagodbu kojom je legalizovan objekat u centru Mostara, poznatiji kao apoteka, a koji je u djelimičnom vlasništvu Ćupine.

Poseban je bezobrazluk to da je Ćupina najgromoglasnije aplaudirao dok je Radončić sa podijuma izricao laži. Ali, na njegovu žalost, građani Mostara dobro znaju ko je i kakav je Ćupina, a znaju i ko je i kakav je lider smutnje Fahrudin Radončić.

SDA je uvijek bila i ostaje na pozicijama zaštite jedinstvenog grada Mostara i ravnopravnosti svih građana i naroda u Mostaru. To je istina koja je dobro poznata svim Mostarcima. Tu istinu neće, niti mogu promijeniti bilo kakve laži, smutnje i spinovi Radončića i njegove fabrike laži.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

SDA

Vezane vijesti

Izetbegović traži od institucija BiH i EUFOR-a da spriječi masovna okupljanja u Srebrenici

SDA: Vučić ponovo negirao genocid u Srebrenici

SDA - Dodik prijeti Bošnjacima kao što je prijetio Karadžić

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'