Stranačke aktivnosti     | 29.08.2018. 13:54 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Samo Bog zna od kada i koliko se prosvjetari u Hercegovačko-neretvanskoj županiji bore za svoja prava od povećanja plaća do potpisivanja Kolektivnoga ugovora s Vladom HNŽ-a. I, konačno, kucnuo je čas (jer, uskoro će izbori, a glasovi su im nasušno potrebni kako bi se održali na vlasti!) – evo, konačno će uslijediti dugoočekivano potpisivanje kolektivnih ugovora!

Koalicija Hrvastko zajedništvo skreće javnosti pozornost na Odluku Vlade HNŽ-a o potpisivanju toga kolektivnoga ugovora i obećanja predsjednika Vlade Nevenka Hercega o povećanju plaće prosvjetarima za 15 posto i kako ni jedan prosvjetni djelatnik od njih 200 neće ostati bez posla zbog manjega broja učenika koji završiše školovanje, a onda zbog njihove politike i nemogućnosti zapošljavanja raseliše se diljem svijeta).

Kad bi izbori bili svake godine, onda bi i vladajući završili započeto, da rade četiri godine kao mjesec dana pred izbore i Švicarci bi tražili radnu vizu u HNŽ-u!

Zato svi vi potlačeni i osiromašeni tražite svoja  prava. Sada je pravo vrijeme za to! Jero ono što vladajući obećavaju proteklih 28 godina, mogli bi riješiti u roku 28 dana do izbora – ta ono što oni trebaju jeste vaš glas.

Koalicija Hrvatsko zajedništvo poručuje vam: ne prodajte se za Judine škude.

 

 Informativno-promidžbeni ured

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'