Servisne informacije     | 03.09.2018. 11:36 |

Na sjeveru i sjeverozapadu Bosne oblačno, u ostatku BiH sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. septembra (FENA) - U sjevernim, sjeverozapadnim i istočnim područjima Bosne i Hercegovine jutros je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku BiH malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica 10 stupnjeva, Ivan-sedlo 18, Bihać i Banja Luka 20, Bugojno, Gradačac, Livno, Sanski Most, Prijedor i Sokolac 21, Jajce, Sarajevo, Bjeljina, Doboj i Srebrenica 22, Trebinje i Zvornik 23, Tuzla i Bileća 24, Mostar i Zenica 25 stupnjeva. 

Na sjeveru i sjeverozapadu Bosne danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U ostatku BiH, malo do umjereno oblačno i sunčano. Tokom prijepodneva lokalni pljuskovi i grmljavina su mogući u Krajini, u sjevenim i djelimično centralnim područjima Bosne. Poslijepodne pljuskovi i grmljavina u većem dijelu Bosne, kao i ponegdje na sjeveru i sjeveroistoku Hercegovine. Vjetar u Bosni slab do umjeren zapadni i jugozapadni, a u Hercegovini umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 22 do 28, na jugu od 26 do 30 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Danas prvi dan proljeća

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!