Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 07.09.2018. 10:02 |

„Generalka“ Slobode protiv visočke Bosne

FENA

TUZLA, 7. septembra (FENA) – Generalnu provjeru pred start u Prvoj federalnoj ligi rukometaši tuzlanske Slobode imat će večeras u Tuzli protiv premijerligaša Bosne iz Visokog.

 Tuzlaci su do sada odigrali pet pripremnih utakmica. Slavili su protiv Dervente i brčanske Lokomotive, dok su poraženi u susretima sa Osijekom, Vogošćom i Bosnom (u Visokom).

S obzirom da je start prvenstva pomjeren za 23. septembar, moguće je da će „solari“ ugovoriti još jednu kontrolnu utakmicu.

- Spremni smo, igrači na treninzima dobro rade, a nedavno nam je pristupio iskusni Semir Memić. To je veliko pojačanje za nas, mada će mu trebati vremena da dođe u punu formu, jer nije prošao kompletan pripremni ciklus – izjavio je Feni trener Slobode Mirza Bulić.

Večeras neće u ekipi biti pivota Darka Ilića, koji je na rehabilitaciji zbog povrede koljena, ali se očekuje da će od ponedjeljka početi raditi punim tempom.

Utakmica Sloboda – Bosna (Visoko) igra se u maloj dvorani Mejdana od 18.30 sati.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Vlada TK će podržati rukometnu utakmicu reprezentacija BiH i Portugala

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu