Stranačke aktivnosti     | 07.09.2018. 14:59 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Koalicija Hrvatsko zajedništvo ovim putem želi upoznati širu javnost kako sve preizborne aktivnosti svi zainteresirani mogu pratiti i putem društvenih mreža: na facebook stranici Hrvatsko Zajedništvo (www.facebook.com/hrvatskozajednistvo1/), kao i na instagramu: ako u tražilici ukucate hrvatsko_zajednistvo te na YouTube kanalu Hrvatsko Zajedništvo.

Napominjemo kako je već danas u 24 sata i jednu sekundu na toj stranici dostupan kompletan Izborni program Hrvatskoga zajedništva koji je u video uratku predstavio voditelj Koalicije, predsjednik HDZ-a 1990 i nositelj liste Koalicije Hrvatsko zajedništvo za državni parlament Ilija Cvitanović.

Također se na facebooku nalaze i stranice Ilije Cvitanovića te stranica kandidatkinje HDZ-a 1990 za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda pod imenom Diana Zelenika na kojoj se možete upoznati sa svim njezinim aktivnostima i porukama.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Najava Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana